Ne-am propus sa realizam o alternativa a ciocolatei tartinabile, fapt pentru care am ales pudra de cacao. Un alt motiv pentru care ne-am dorit sa cream aceasta alternativa au fost si cei mici pentru ca ne dorim ca si ei sa se bucure de clipe dulci intr-o maniera sanatoasa. Ne-am bucurat ca prin intermediul acestei metode, am putut realiza un sortiment natural, fara procesare sau tratat in vreun fel. Proprietatile mierii creme cu cacao sunt complexe ca urmare a existentei unor compusi bioactivi foarte variati. Rolul ei este sustinut de proprietatile antimicrobiene, antivirale, antiinflamatorii si antioxidante. Mierea crema cu cacao stimuleaza sistemul imunitar, este recomandata in tratarea ulcerului gastric, dermatitei recurente, diabet, tumori sau artrita.
BENEFICIILE MIERII CREMA POLIFLORA CU CACAO: este o sursa bogata de antioxidanti, are proprietati antibacteriene si antifungice, vindeca ranile, este o sursa de fitonutrienti, amelioreaza probleme digestive, calmeaza durerile in gat, are proprietati relaxante.
MOD DE PASTRARE: Mierea crema cu cacao se recomanda sa fie pastrata intr-un loc racoros, ferit de razele soarelui si la temperatura camerei (17 - 25 grade Celsius). Se recomanda ca mierea crema cu roscove (carob) sa nu fie depozitata langa alimente sau obiecte ce au un miros puternic, deoarece aceasta poate imprumuta mirosul.
INFORMATII NUTRITIONALE: Informatiile prezentate sunt pentru 100 g miere crema cu roscove: 53 kcal, 13,4 g carbohidrati. 0,1 g fibre, 0,05 g proteine, 0,10 g calciu, 0,02 g potasiu, 0,5 g vitamina C, 0,03 g magneziu. Se recomanda a nu se lasa la indemana copiilor mici si este neindicata copiilor sub 2 ani sau persoanelor alergice la produse apicole. A se consuma intr-o dieta echilibrata alaturi de un stil de viata sanatos si in termen de 2 ani de la data productiei.
TARA DE ORIGINE A MIERII: Romania: Mieroland fiind singurul producator al mierii crema cu cacao.
Disponibilitate:
Indisponibil.
Estimare livrare:
Indisponibilă.