Spotlight

Mudly in love

Mudly in love, doi tineri au lăsat Bucureștiul pentru a trăi visul propriului atelier

Mudly in love reprezintă universul creativ pentru doi tineri ingineri specializați în design industrial, Magda Huiculescu și Dan Ghiță. 

https://www.dichisar.ro/mudlyinlove

Atelierul a luat naștere în urmă cu doi ani, pe când Magda a decis să părăsească Bucureștiul, orașul natal, cu scopul de a aplica pentru obținerea de fonduri europene în Constanța.

În decembrie 2018 planul de afaceri a fost declarat câștigător, urmând apoi luni de implemenatare, de realizarea a achizițiilor și de construire a brandului. Dan s-a alăturat atelierului la începutul anului 2020, pe când pasiunea descoperită pentru modelajul la roata olarului l-a determinat să renunțe la locul sau de muncă stabil și să se dedice exclusiv acestui domeniu.

Împreună construiesc zilnic un loc unde își pot lăsa imaginația să zboare, experimentează cu forme, culori și texturi și își trăiesc visul de a crește acest atelier împreună.

https://www.dichisar.ro/mudlyinlove

Anul 2020 a adus însă schimbarea în planurile lor, începutul pandemiei și starea de urgență găsindu-i în momentul în care începeau producția colecției de vară

La scurt timp de la instaurarea stării de urgență au închis atelierul și au decis să-și continue munca de acasă, unde au improvizat un spațiu de lucru. 

Însă productivitatea a suferit o scădere drastică și au fost nevoiți să se întoarcă în atelier după câteva săptămâni. În ciuda întârzierilor survenite, au reușit să lanseze prima colecție de cercei din porțelan, lucrați manual. De asemenea, urmează în scurt timp să lanseze o colecție de farfurii de desert și una de pahare. 

https://www.dichisar.ro/cercei-rotunzi-dizzle-blue-p-myJfyLn9cjp,https://www.dichisar.ro/cercei-semicerc-p-8LK7DPyjlEB

Ultimele luni au venit cu provocări ce s-au transformat în lecții importante. Adaptarea a fost dificilă, însă necunoscutul le-a oferit o energie aparte. 

S-au născut multe idei în această perioadă, unele dintre ele materializându-se. Au existat, desigur, întârzieri. Nu se feresc să spună că au stagnat o perioadă, neștiind exact direcția pe care să o urmeze. Dar, deși situația s-a dovedit de multe ori dificilă, împreună au reușit să se motiveze reciproc

https://www.dichisar.ro/pahar-portelan-light-teal-p-2T9l5zAxGH3,https://www.dichisar.ro/pahar-portelan-pastel-white-p-C36PWYECtka

Au avut multe lucruri de învățat din acestă situație dar "cele mai importante au fost necesitatea unei organizări bine pusă la punct, gestionarea resurselor în cel mai bun mod posibil și nu în ultimul rând, păstrarea optimismului și a încrederii că orice situație reprezintă o nouă experiență."

Dacă ar putea face o schimbare în acest domeniu ar fi modul în care comunică cât mai eficient importanța pe care o au cumpărătorii în susținerea brandurilor românești și ale industriilor creative. 

https://www.dichisar.ro/cercei-triunghi-color-waves-p-dOFrIKTCPgf

Magda și Dan, împreună Mudly in love, își doresc să transmită cumpărătorilor faptul că le sunt recunoscători pentru toată susținerea oferită în această perioadă. Le mulțumesc pentru că au ales produsele lor, atât pentru a se bucura ei înșiși de acestea precum și pentru a le dărui persoanelor apropiate. Speră că energia și plăcerea cu care crează produsele să se resimtă și în momentul în care ele sunt purtate sau folosite. 

Produsele realizate de Mudly in love au scopul de a binedispune, contribuind în această perioadă la păstrarea unei stări de bine

https://www.dichisar.ro/cercei-semicerc-rose-red-p-kCK4CfcYZTu,https://www.dichisar.ro/cercei-rotunzi-blue-eclipse-p-On9ZoeceYAI,https://www.dichisar.ro/cercei-dreptunghi-royal-blue-p-TfLRxib6mNw,https://www.dichisar.ro/cercei-rotunzi-royal-red-p-5ndLlFEZNOr

Magda Huiculescu spune despre perioada ultimelor luni că "piața de produse lucrate manual a suferit în această perioadă o scădere considerabilă în vânzări, motivul principal fiind lipsa târgurilor și a evenimentelor fizice, unde oamenii pot cunoaște cu ușurință produsul și pot interacționa cu acesta. Unui produs lucrat manual valoare îi dă energia și atenția cu care a fost creat." 

"Direcția industriei creative se îndreaptă cât mai mult către implicarea oamenilor, în calitate de observatori, în procesul de creație: workshopuri online, videoclipuri cu procesele de creație sau fotografii cu etapele realizării unui produs."

https://www.dichisar.ro/pahar-portelan-apricot-p-1HfwpQvBI7R,https://www.dichisar.ro/pahar-portelan-primrose-yellow-p-Aii8qDd2ynz


Cumpără din Magazinul Online