Povestea noastră

Mudly in love

Mudly in love a luat nastere din pasiune pentru creatie si dorinta de a ne aduce aportul pe piata locala, cu obiecte mestesugaresti cu caracter contemporan.

Scopul nostru este de a imbina frumusetea procesului de productie traditional (roata olarului, modelaj, pictura ceramica), utilizand materii prime romanesti , cu designul modern, aliniat cu tendintele actuale. Astfel, ne dorim sa dam nastere in permanenta unor lucrari unice, cu personalitate.

In prezent, atelierul nostru este animat de doi tineri designeri industriali, Magda Huiculescu si Dan Ghita, ce au pus bazele acestei afaceri locale. Mudly in love reprezinta pentru acestia propriul univers creativ, unde isi pot lasa imaginatia sa zboare, pot experimenta cu forme, culori si texturi si isi pot trai in fiecare clipa visul de a creste acest atelier impreuna.

In magazinul nostru puteti gasi in acest moment atat obiecte ceramice de uz gospodaresc (realizate fie la roata olarului, fie prin modelaj la masa), precum si accesorii din portelan, lucrare si pictate manual.